TRANSFORMATSION JARAYONLAR: XO‘JALIK YURITISH KLASTERI VA BU BO‘YICHA XORIJIY MAMLAKATLAR TAJRIBASI - ISANOV, ABDUMAJIT PARMANOVICH; XOLIQOV, DAVLAT RAXMATULLAEVICH (JIZPI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada Amerika, Yaponiya, Buyuk Britaniya, Italiya, Germaniya, Fransiya, Gollandiya,Belgiya, Ispaniya kabi xorijiy davlatlarda kooperatsiya asosida faoliyat olib borish natijasida xo‘jalik yuritishning klaster usulining natijalari, shuningdek, inqirozning oldini olish sifatidagi mazmun mohiyati tahliliy asosda bayon etilgan.