XOLESTERIN ALKANOATLARINING BA’ZI GOMOLOGLARI SUYUQ KRISTALL XOSSALARIGA VODOROD BOG’LANISHNING TA'SIRINI O'RGANISH - Mamatkulov, Bahodir Xasanovich; Shermuxammedov, Abdulatif Abdushukir o‘g‘li; Mamatkulova, Gulnoza Narboyevna; Akramova, Madinabonu Akmal qizi (JIZPI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada xolesterin alkanoatlarining ba’zi gomologlari suyuq kristall xossalariga vodorod bog’lanishning ta'sirini o'rganish usullari va amaliy ahamiyati to‘g‘risida so‘z boradi.