A. AVLONIY , M.BEHBUDIY, A.N.FAROBIY, FITRATNING TARBIYA VA TA’LIMGA OID QARASHLARI - Mamatova, Xilola Muhiddinovna; Mardanova, Lobar Sanakulovna; Mirzayeva, Nilufar Ulug‘bek qizi (JIZPI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada Qadimgi Sharq allomalarining ta’lim-tarbiyaga oid qarashlari , fikr-mulohazalari haqida so’z yuritiladi.