ЙИГИРИШ ТЕХНОЛОГИК ЖАРАЁНЛАРИДА ҲОСИЛ БЎЛАДИГАН ЧИҚИНДИЛАР ВA УЛAРНИНГ ИП СИФАТИГА ТАСИРИ. - Жуманиязов , Қадам Жуманиязович; Эгамбердиев, Фазлиддин Отақулович; Анорбоев, Достон Рахматулло ўғди (JIZPI XABARNOMASI, 2023)
Ушбу мақолада ип ишлаб чиқариш корхоналарида ҳосил бўладиган чиқиндиларнинг махсулот сифат кўрсаткичларига тасири. Чиқиндиларнинг ҳосил бўлиш манбалари тайёр ва ярим тайёр махсулотлар сифатига тасири хақида маълумотлар келтирилган.