TALABALARDA O‘ZIGA XOS KOMPETENSIYAVIY JIHATLAR VA PEDAGOGIK SHART-SHAROITLAR - MUXITDINOV, ABDUVALI BURXONOVICH; MUXITDINOV, ABDUVAXOB ABDUVALIEVICH (JIZPI XABARNOMASI, 2023)
Talabaning individual qobiliyati va imkoniyatlarini inobatga olgan holda o‘quv va ma’naviy faoliyatini tashkil qilish talabi. Shuningdek, bu o‘quvchilarda o‘zini o‘zi boshqarish va o‘z-o‘zini o‘rganish mexanizmlarini rivojlantirishni ham nazarda tutadi.